Vatel Institute of Hospitality Management at Alliant International University - Los Angeles

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vatel Institute of Hospitality Management på Alliant International University erbjuder en unik utbildning för gästfrihet som fokuserar på amerikansk ledning. Kvaliteten på utbildningen kombinerad med unika betalda praktikmöjligheter i några av de mest lyxiga hotellen i världen gör dessa program till en bra internationell karriär.

Los Angeles är en av landets mest varierande och aktiva städer och världens underhållningskapital.97809_BannerHotels1.jpg

Los Angeles är ofta världsberättelse, internationell handel, underhållning, kultur, media, mode, vetenskap, teknik och utbildning, ofta känd genom sina initialer, LA, och med namnet City of Angels.

Los Angeles har rankats den tredje rikaste staden och femte mest kraftfulla och inflytelserika staden i världen, bakom bara New York City i USA. De mest lyxiga hotellmärkena finns i Los Angeles och dess omgivning.

Den bachelor och MBA med koncentrationer i Hospitality Management erbjuds genom Vatel Institute of Hospitality Management på Alliant International University.

Alliant Los Angeles campus ligger i Alhambra, i den västra San Gabriel-regionen i Los Angeles County. Åtta miles från centrum av centrala, ger Los Angeles campus studenterna direkt tillgång till den spridande metropolen. Program i Los Angeles är kanske inte tillgängliga för alla studenter. Fråga en Registreringsspecialist för detaljer.97819_Group2photoshooting.jpg

Campusens omgivning är en dynamisk koncentration av underhållning, näringsliv och industri. Två tredjedelar av statens 100 största företag har sitt huvudkontor inom denna cirkel.

På campus finns 23 klassrum, ett videokonferensrum, ett integrerat datorklassrum, ett datorlaboratorium, gruppstudier och två studentrum. Över 600 studenter har anmält årligen i ett antal skolor och program.

Alliant International University har uppnått den högsta ackrediteringsgraden i USA. WASC Senior College and University Commission (WSCUC) , ett regionalt ackrediteringsorgan erkänt av USA: s utbildningsdepartement och samma byrå där andra prestigefyllda Kalifornien och västra amerikanska skolor är ackrediterade som Stanford, USC och UCLA.

Vatel and Alliants uppdrag är att utbilda nästa generation av chefer och ledare för världens största och mest livliga bransch. Vi uppnår vårt uppdrag genom ett engagemang för excellens i undervisning, starka samarbeten med ledande ledare inom industrin, verkliga praktiska erfarenheter och ovärderlig internationell exponering.

Praktisk yrkeserfarenhet är en viktig del av våra akademiska program och erbjuder en helhetssyn över gästfrihetsbranschen, vilket förbättrar definitionen och uppnåendet av varje students professionella mål.

Studenterna utvecklas genom varje program i kohorter med kurser skräddarsydda för sin grupp. Samhällsstrukturen säkerställer att eleverna får de klasser som de behöver för att kunna göra examen på gång.

59761_thumb_vatel-international-business-school-of-hospitality--management-noborder_1456441881.jpg

Våra fakultetsmedlemmar är experter inom ledarskap och strävar efter att förbereda våra studenter för en framgångsrik karriär inom internationell gästfrihetsledning.

Vatel USA är medlem i National Association for College Admission Counseling (NACAC) och abonnerar på principen om god praxis.

Platser

Los Angeles

Address
3325 Wilshire Blvd; Suite #650
CA 90010 Los Angeles, kalifornien, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: