Vatel Institute of Hospitality Management at Alliant International University - San Diego

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vatel Institute of Hospitality Management vid Allian International University erbjuder en unik utbildning för gästfrihet som fokuserar på amerikansk ledning. Kvaliteten på utbildningen kombinerad med betalda praktikmöjligheter i några av de mest lyxiga hotellen i världen gör dessa program till en bra internationell karriär.

San Diegos fantastiska landskap och oöverträffade klimat gör det till en av landets och nationens mest önskvärda resor, och över 3 miljoner människor har turen att kalla det hemma - vilket gör den till en idealisk plats för den ultimata staycationen.

En av Amerikas mest familjevänliga städer, San Diego är ett semesterparadis, med årstemperaturer på sjuttiotalet och nära konstant solsken. Sunbathers och surfare är garanterade att hitta sin perfekta strand, och foodies hittar läckerheter i hantverksmässiga bryggerier, lokala bistroer och gourmetrestauranger.

Från Broadway-spänningen i La Jolla Playhouse till den europeiska känslan av Little Italy till nouveau-chic i Gaslamp Quarter, har San Diego något för alla.

Bachelor och MBA med koncen- trationer inom gästfrihet och ledning erbjuds vid Vatel Institute of Hospitality Management vid Alliant International University i San Diego. Campus ligger inbäddat i de trädkantade kullarna i Scripps Ranch. Bara 10 miles från stranden och femton miles nordost om downtown, erbjuder platsen det bästa "Amerikas finaste stad" har att erbjuda.

På San Diego campus finns flera klassrumsbyggnader, en föreläsningssal och ett idrottscenter. Allianna byggnader innehåller också flera konferenslokaler, två datalaboratorier, videokonferensfaciliteter, WiFi över campus och massor av natursköna platser att studera. Hjärtat på campus är det nyligen ombyggda Walter Library, som är fodrat med banderoller av några av universitetets främsta bidragsgivare som Abraham Maslow och Carl Rogers.

Cirka 1200 forskarstuderande och 150 studenter har anmält årligen i ett antal skolor och program.

Vårt uppdrag är att utbilda nästa generations chefer och ledare för världens största och mest livliga bransch. Vi uppnår vårt uppdrag genom ett engagemang för excellens i undervisning, starka samarbeten med ledande ledare inom industrin, verkliga praktiska erfarenheter och ovärderlig internationell exponering.

Studenterna utvecklas genom varje program i kohorter med kurser skräddarsydda för sin grupp. Samhällsstrukturen säkerställer att eleverna får de klasser som de behöver för att kunna göra examen på gång.

Våra fakultetsmedlemmar är experter inom ledarskap och strävar efter att förbereda våra studenter för en framgångsrik karriär inom internationell gästfrihetsledning.

Praktisk yrkeserfarenhet är en viktig del av våra akademiska program och erbjuder en helhetssyn över gästfrihetsbranschen, vilket förbättrar definitionen och uppnåendet av varje students professionella mål.

Alliant International University är ackrediterat av WASC Senior College och University Commission (WSCUC) , ett regionalt ackrediteringsorgan som erkänns av US Department of Education och samma byrå där andra prestigefyllda Kalifornien och västra amerikanska skolor är ackrediterade som Stanford, USC och UCLA .

Vatel USA är medlem i National Association for College Admission Counseling (NACAC) och abonnerar på principen om god praxis.

Platser

San Diego

Address
520 West Ash Street
CA 92101 San Diego, kalifornien, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium