Villanova University M. Louise Fitzpatrick College of Nursing

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Villanova-sjuksköterskestudenterna bygger på en stark liberal arts-grund och framstår som exceptionellt förberedda sjuksköterskor genom transformerande lärande i klassrummet, forskningsmöjligheter och olika kliniska erfarenheter i simuleringslaboratorier, samhällscentra, sjukhus och kliniker. På grund av dessa unika och övertygande inlärningsupplevelser utnämns Villanova Nursing konsekvent till ett Center of Excellence in Nursing Education av National League for Nursing.

Det fyraåriga sjuksköterskeprogrammet utmanar studenterna att vara oberoende tänkare och problemlösare. Studenter examen beredda att ta hand om, upptäcka, undersöka och leda.

Våra grundstudenter är idrottare, Special Olympics och Habitat for Humanity volontärer, en studentregeringspresident och NROTC-ledare. Vissa tjänar minderåriga i andra discipliner. De går samman med kollegor som ingenjörs- och naturvetenskapstudenter för att ta itu med stora problem. De samarbetar med lärare för att bedriva forskning och få chansen att resa till nästan alla kontinenter, fördjupa sig i kulturupplevelser där de kan undervisa, ta hand om och främja hälsa, samt växa i sitt globala perspektiv.

Varje student tar med sig sin egen erfarenhet och passion för programmet och förbättrar sin utbildning när de bygger sin karriär inom omvårdnad.

Platser

Villanova

Address
Lancaster Avenue,800
19085 Villanova, Pennsylvania sylvania~~POS=HEADCOMP, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: