Wake Forest University - School of Business

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Founded in 1834, Wake Forest är en privat, coeducational nätverksuniversitet baserad i Winston-Salem, Norra Carolina. En av de ledande institutionerna i sitt slag, blandar Wake Forest intimiteten av en liberal arts college med den akademiska vitaliteten hos en forskningsuniversitet. I hjärtat av Wake Forest är lärar lärd ideal. Professorer har åtagit sig att personlig undervisning och elevernas individuella utveckling. Med ledning av vårt motto Pro Humanitate (for Humanity), är Wake Forest tillägnad en etiskt informerat utbildning i ett klimat som värdesätter personlig utveckling, gemenskap interaktion och individuell ära.

Utveckla hela människan

Vid School of Business, vårt uppdrag är att forma hela människan. Vi hjälper företag att skapa en bättre värld genom att utveckla passionerad, etiska företagsledare som får resultat med integritet, och tänkte ledarskap som är synliga och positivt påverkar praxis av verksamheten.

Vi inbjuder studenter som tror att prestation definieras av hårt arbete, samarbete och karaktär att ansluta sig till oss för att göra en positiv och bestående inverkan på den ädla yrke företag.

meningsfulla resultat

Som ett resultat av vårt engagemang har Wake Forest School of Business konsekvent placerad bland världens bäst större ranking organisationer. Vår känsla för kompetens och karaktär leder till bevisade resultat för akademiker, som åtnjuter prestige slutföra stelhet i våra topprankade program och livslångt fördelarna med en robust alumninätverk. Våra studenter nå personlig framgång med att begå sig till högre orsaker. De starka kärnfilosofier våra affärsprogram producera principi ledare som utövar inflytande långt utanför campus och näringslivet.

Wake Forest Reynolda Campus i Winston-Salem

Förankra Piedmont-Triad regionen North Carolina, Winston-Salem balans urbana möjligheter och naturlig skönhet konsekvent tjänar det stora nationella varumärken för livskvalitet. Med temperaturer genomsnitt en trevlig 69 grader, "City of Arts & Innovation" är en viktig knutpunkt halvvägs mellan North Carolina östra stränder och västra bergen. Winston-Salem, hem för Wake Forest campus, har nationellt rankas bland de bästa platserna att starta ett företag av bland Forbes och Money Magazine, och Bloomberg Business ingår det bland de tio mest "Kul, prisvärd" städer i Förenta staterna.

Kronan juvel Reynolda Campus är Farrell Hall, Det nya hemmet av Wake Forest University School of Business. Den $ 55.000.000, 130.000 kvadratfot anläggningen öppnades hösten 2013, integrera state-of-the-art teknik och flexibla inlärningsutrymmen med augusti georgianska arkitekturen att inspirera bekväm, strömlinjeformad samarbete mellan lärare och studenter.

Wake Forest Charlotte Center

Wake Forest erfarenhet är alltför viktigt att begränsa till en enda stad. Vår andra campus i North Carolina största stad, Charlotte, utökar Wake Forest varumärke och sätter eleverna ännu närmare koncentrationer av makt i näringslivet. En stor finansiellt centrum med tillgångar näst till New York, "Queen City" fungerar som högkvarter för jättar som Bank of America och Wells Fargo samt professionella sportklubbar som Carolina Panthers och Charlotte Hornets.

Som svar på en tredubbling av sin deltid MBA studenter sedan 1995, Wake Forest University flyttade sin Charlotte campus till nästan 30.000 kvadratfot plats i 2012. Bosatta nära några av stadens mest inflytelserika företag, ett stenkast från de olika shopping och matställen i uptown Charlotte, ger denna urbana campus praktisk bekvämlighet och state-of-the-art tjänster till upptagen yrkesverksamma inskrivna i våra program.

Wake Forest University är ackrediterat av:

AACSB International, Föreningen för Advance Collegiate Schools of Business, som representerar den högsta standarden av prestation för handelshögskolor i världen. Ackrediterade institutioner bekräftar sitt åtagande att kvalitet och ständiga förbättringar genom en noggrann och omfattande granskning.

Södra Association of Högskolor och skolor kommissionen på högskolar, som är den regionala organ för ackreditering av graden som beviljar högskolorna, som fungerar som den gemensamma nämnaren av gemensamma värderingar och praxis mellan de olika institutioner i sydstaterna tilldelningen associera, kandidat- , herre, eller doktorsexamen.

Platser

Winston-Salem

Wake Forest University School of Business

Address
Wake Forest School of Business
1834 Wake Forest Road
Building 60, Farrell Hall
Wake Forest University

NC 27106 Winston-Salem, norra Carolina, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 336-758-5422

Charlotte

Address
Charlotte, norra Carolina, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar

AACSB Accredited