Wisconsin Lutheran College

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Wisconsin Lutheran College är ett fyraårigt liberal arts college knuten till Wisconsin Evangelical Lutheran Synod. Det ligger i Milwaukee. Kollegiet har en två-termin läsår och utmärkelser Filosofie kandidatexamen, Bachelor of Science, Bachelor of Science i omvårdnad, och Master of Arts grader med humaniora och professionella majors och flera pre-professionella program.

På Wisconsin Lutheran College, kommer du inte bara har små klasstorlekar och en mängd olika akademiska alternativ, har du också möjlighet att arbeta sida vid sida med professorer gör banbrytande forskning hjärtsjukdom, undervisa i lokala skolor så tidigt som freshmanår, resa till Zambia för omvårdnad klinisk, ta en brittisk litteraturkurs i England, eller bedriva marinbiologisk forskning i Grenada.

Får väl avrundad de fria konsterna och dra nytta av robusta praktikmöjligheter som gör dig anpassningsbar och marknadsmässig i ständigt föränderliga arbetsmarknad, och utrusta dig för framgångsrik karriär eller forskarskolan strävanden. De är bara några skäl till varför WLC kan vara den perfekta college för dig.

Akademiska Höjdpunkter

Majors uppdateras regelbundet för att hålla jämna steg med en föränderlig värld. Fakultetens medlemmar är experter inom sitt område, föra verkliga erfarenheter i klassrummet. Klasserna är små, vilket möjliggör en-mot-en handledning av nationellt rankad fakultet. Studenter är också stabilt förberedda för forskarskolan. Våra alumner säger att deras examen klasser är ofta förlängningar av kurser på WLC. Det är inte ovanligt att lärare och studenter att samarbeta - en del elever även publicera sitt arbete i akademiska tidskrifter eller presentera sina resultat på professionella konferenser.

2015-2016 Grundutbildning Snabba fakta

Total inskrivning: 1188 Doktorand-fakulteten förhållandet: 12: 1 Genomsnittlig grundklasstorlek: 16 Doktorand demografi: 31 stater och åtta andra länder Procent av inhemska studenter: 68% Grundutbildning studenter: 93% är 18-22 år gammal Freshman profil: 3.43 genomsnittlig high school GPA och 24 genomsnittliga ACT Ekonomiskt bistånd: 99% av heltids traditionella studenter tilldelas ekonomiskt stöd. Co fritidsaktiviteter: medlem i NCAA Division III och norra Friidrott Collegiate konferensen; 18 universitets- sport; intramural och föreningsidrotten; konsert band och sex ensembler; tre körer; 40+ klubbar och organisationer.

Studera utomlands

En av de mest givande upplevelser du kan ha under din college karriär studerar utomlands. Att bo i ett annat land, träffa människor med olika bakgrunder från hela världen, och en djupdykning i en ny kultur kommer att ändra dig på ett positivt, oväntade sätt. Studenter som studerar utomlands på WLC göra det genom en agentur eller en fakultet-ledda akademisk erfarenhet. Alla kurser tagna genom studie utomlands organ vid internationella institutioner kommer att lånelöfte för överföring tillbaka till WLC.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MA:er » Se Health Kandidatexamen » Se Kandidatprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

MA

Master of Arts - högpresterande instruktion

Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Amerikas förenta stater Milwaukee

Som student inom High Performance Instruktion specialisering av WLC Master of Arts program kommer du att utveckla coaching och mentorskap färdigheter, utforska bedömnings- och utvärderingsmetoder för akademisk framgång, växa professionellt, och förbättra undervisningsmetoder för ökad studieresultat i skiftande klassrummet. [+]

Som student inom High Performance Instruktion specialisering av WLC Master of Arts program kommer du att utveckla coaching och mentorskap färdigheter, utforska bedömnings- och utvärderingsmetoder för akademisk framgång, växa professionellt, och förbättra undervisningsmetoder för ökad studieresultat i skiftande klassrummet.

Varför High Performance Instruktion? Öka akademiska prestationer av dina olika elever; Förbättra din lärare kvalitet; Utveckla praktiska modeller; Foster kognitiva, analytiska och reflekterande tänkande.

Detta område av studien är idealisk för lärare på alla årskurser som försöker utnyttja högpresterande undervisningsmetoder för att öka elevernas prestation, särskilt de som strävar efter att leva ett så läroplanen specialister, formgivare, eller företagsledare i läroplan, undervisning, bedömning och professionell utveckling. ... [-]


Master of Arts - ledarskap och innovation

Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Amerikas förenta stater Milwaukee

Som student inom ledarskap och innovation specialisering av WLC Master of Arts program kommer du förbättra din beslutsfattande förmåga, förstå politiska konsekvenser påverkar utbildningsledare, och utveckla ett entreprenöriellt förhållningssätt till pedagogiskt ledarskap inom 21: a århundradet skolor. [+]

Som student inom ledarskap och innovation specialisering av WLC Master of Arts program kommer du förbättra din beslutsfattande förmåga, förstå politiska konsekvenser påverkar utbildningsledare, och utveckla ett entreprenöriellt förhållningssätt till pedagogiskt ledarskap inom 21: a århundradet skolor.

Varför Ledarskap och innovation? Fokus på beprövade och lovande modeller för professionell utveckling, mentorskap och coachning; Berika den akademiska miljön av dina olika elever; Läs beslutsfattandet och politiska konsekvenser påverkar framsynta pedagogiska ledare; Förbättra dina kognitiva, analytisk och reflekterande tänkande och entreprenörsanda.

Detta område av studien är idealisk för lärare som strävar efter att vara innovativa ledare som avancerar studieresultat; särskilt de som söker att bli programdirektörer, rektorer, dekaner studenter, direktörer undervisning, eller bly tränare. ... [-]


Master of Arts - övergång till undervisning

Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Amerikas förenta stater Milwaukee

Wisconsin Lutheran College övergång till undervisning program är idealiskt för professionella mitt i karriären och kandidatexamen akademiker intresserade av att övergå till en karriär i undervisningen. [+]

Wisconsin Lutheran College övergång till undervisning program är idealiskt för professionella mitt i karriären och kandidatexamen akademiker intresserade av att övergå till en karriär i undervisningen. I så lite som två år, kan eleverna fylla kurser för licensieringen, med endast sex ytterligare krediter för att tjäna sin magisterexamen, från en av de bästa kristna skolor i landet.

Vår 42-kredit Master of Arts - Övergång till undervisning program med licensieringen blandar både online och klassrumsundervisningen; flexibilitet och bekvämlighet, samtidigt som de ger en robust och lärorik erfarenhet! Studenter kan få licensieringen i tidig barndom, elementär, sekundär, eller stort utbud utbildning.... [-]


Videoklipp

Campus Life at WLC