West Virginia State University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

WVSU målbeskrivning

Grundades 1891, West Virginia State University är en offentlig, land bidrag, historiskt svart universitet, som har utvecklats till en fullt tillgänglig, rasistiskt integrerade, och flera generationer institution. Universitetet, "en levande laboratorium av mänskliga relationer," är en gemenskap av studenter, personal och lärare åtagit sig att akademisk tillväxt, service, och bevarande av ras och kulturell mångfald institutionen. Dess uppdrag är att möta högre utbildning och ekonomisk utvecklingsbehov staten och regionen genom innovativ undervisning och tillämpad forskning.

Den grundutbildningen vid universitetet erbjuder omfattande och framstående studentexamen program i affärer, humaniora, yrkesstudier, naturvetenskap och samhällsvetenskap. Universitetet ger magisterexamen och andra möjligheter till forskarutbildning.

West Virginia State University erbjuder flexibla kursscheman i traditionella klassrum, i icke-traditionella inställningar och på nätet. Med målet att förbättra kvaliteten på våra elevers liv, liksom livskvaliteten för West Virginia medborgare, smedjor universitetet ömsesidigt givande relationer med andra utbildningsinstitutioner, företag, kulturorganisationer, statliga myndigheter och jordbruks- och förlängningspartners.

Följande värden vägleder våra beslut och beteende:

akademisk excellens; akademisk frihet; kunskapsutveckling genom undervisning, forskning, stipendium, kreativ strävan och samhällstjänst; en kärna av studenternas lärande som omfattar effektiv kommunikation, förståelse och analys av sambanden mellan kunskap och ansvar för det egna lärandet; livslångt tillväxt, utveckling och prestation av våra elever; utveckling av mänskliga resurser för integritet, medkänsla och medborgarskap; vårt rika och mångskiftande kulturarv; personlig och professionell utveckling av våra lärare och personal; och ansvarsskyldighet genom delat ansvar och ständig förbättring.

West Virginia State University är en levande gemenskap där de som arbetar, undervisa, leva och lära göra det i en miljö som speglar mångfalden i Amerika. Vårt omfattande campus ger stora möjligheter för våra studenter. Vi är mycket stolta över våra prestationer och vision bygger på våra studentexamen och forskarutbildning samt vår kvalitet i undervisning, forskning och service.

WVSU eleverna kommer att säga att det finns mycket att älska om sitt universitet - från de många möjligheter att lära och växa ... till lärare och personal som stödjer dem på deras resa till en framgångsrik framtid.

Plats - WVSU ligger bara några miles från Charleston, huvudstad West Virginia, och inom bekvämt bilavstånd från större städer i fem angränsande stater.

Storlek - Med färre än 3000 elever och en elev fakultet förhållande på 15: 1, eleverna kan lära sig i en bekväm, stödjande miljö, samtidigt upplever de möjligheter som är förknippade med en mycket större universitet.

campus - Du kommer att älska vårt campus, en vacker miljö med massor av grönområden och en stor quad område för att studera utanför i den friska luften, eller kasta runt en fotboll med nyfunna vänner.

historia - Grundades 1891 som en Historiskt Black College, har WVSU utvecklats för att tjäna en befolkning som är rikt varierande i etnicitet, geografi, bostäder / communter, gymnasieexamen och vuxenstuderande.

Alumni - WVSU utexaminerade kan hittas i ledande positioner och offentlig service i hela West Virginia och världen.

Ta nästa steg i din utbildning genom att upptäcka WVSU skillnaden. Bli en del av en campusmiljö som har en rik historia och en kultur av aktivt alumner stöd, samtidigt som man strävar dina drömmar med hjälp av en fakultet tillägnad din framgång.

Vår historia Runs Djup

West Virginia State University grundades enligt bestämmelserna i den andra Morrill Act av 1890 som West Virginia Färgat Institute, En av 19 landbidrags institutioner som godkänts av kongressen och som utsetts av de stater att tillhandahålla utbildning av svarta medborgare inom jordbruket och de mekaniska konsterna. West Virginia var en av de stater som underhålls segregerade utbildningssystem på den tiden.

Från 1891 till 1915, den ursprungliga institutet erbjöd motsvarande en gymnasieutbildning, yrkesutbildning, och förberedelse lärare. År 1915 började West Virginia Collegiate Institute erbjuder college grader. Under ledning av president John W. Davis, var det akademiska programmet utökas och nya byggnader uppfördes, och 1927, var institutionen ackrediterade av North Central Association; 1929 blev det West Virginia State College. Under de kommande årtiondena, blev WVSC erkänd som en av de ledande offentliga institutioner för högre utbildning för afroamerikaner.

År 1954 gav Förenta staternas högsta domstol sitt historiskt beslut kriminalisera skolsegregation. Konsekvensen av detta beslut för West Virginia State College var en snabb övergång till en integrerad institution som betjänar en övervägande vit, pendling, och äldre studenter. Inskrivning fyrdubblats under de följande decennierna.

Under tiden genom ett beslut av West Virginia skolnämnden, WVSC tvingades kapitulera landbidragsstatus, den enda av de 1890 institutionerna göra det. Först efter en 12-årig satsning var skolans mark-bidrag status helt återställd i 2001 av en agera av kongressen.

År 2004 godkände West Virginia lagstiftande WVSC övergång till Universitetsstatus, och idag WVSU erbjuder 22 kandidatexamen och fyra masterutbildningar. Med en rik historia, och lovande framtid, är WVSU positionerat för att bli den mest studentcentrerad undervisning och forskning, mark-bidrag universitet i West Virginia, och bortom.

Lär med oss

WVSU eleverna arbeta hårt. Våra lärare och personal arbetar också hårt för att hjälpa våra elever att hitta utmaning, möjlighet, passion och självförtroende att förverkliga sina drömmar.

WVSU erbjuder en mängd olika områden i studien inom konsten, vetenskapen, näringsliv, utbildning och yrkesstudier.

Oavsett ditt intresseområde, erbjuder WVSU det sätt för dig att fortsätta att lära och växa.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MA:er » Se MSc:er » Se skolans Masterprogram » Se BScs - HealthcareStudies » Se Humanistiska kandidatexamina » Se BScs - Kandidatexamen »

Program

Skolan erbjuder också:

MA

Ma Mediestudier

Campusstudier Heltid Deltid September 2018 Amerikas förenta stater Charleston

MA i Media Studies är ett integrerat, tvärvetenskapligt program avsett för studenter med en traditionell grundutbildning och viss erfarenhet av kommunikation och digitala medier. [+]

Den MA i Media Studies är ett integrerat, tvärvetenskapligt program avsett för studenter med en traditionell grundutbildning och viss erfarenhet av kommunikation och digitala medier.

Studenter examen med denna grad, unik i West Virginia, är idealiska för att dra nytta av de växande jobbmöjligheter i grafisk design, digital videoproduktion, interaktiva medier och multimediaproduktion, elektronisk publicering, och on-line informationstjänster. Media Studies akademiker är förberedda för karriärer som kommunikationsexperter i sådana arenor som handel och industri, utbildning och underhållning, samt regeringen och icke-vinstdrivande sektorn. Akademiker är också beredda att fortsätta sitt examen arbete mot en doktorsexamen. Studenterna kommer att ta examen med design, teknisk, och kritiska färdigheter och kommer att vara väl rustade för att ta itu med de många utmaningar som företag, små företag, myndigheter, ideella organisationer och utbildningsinstitutioner står inför när de ge sig in i den digitala årtusendet.... [-]


MSc

Ms Brottsbekämpning Och Administration

Campusstudier Heltid 6 terminer September 2018 Amerikas förenta stater Charleston

Den Civilingenjörsexamen i Criminal Justice Administration förbereder eleverna för karriärer inom straffrätt, särskilt brottsbekämpning, och kommer att öka karriärer dem som redan på fältet. [+]

Den Civilingenjörsexamen i Criminal Justice Administration förbereder eleverna för karriärer inom straffrätt, särskilt brottsbekämpning, och kommer att öka karriärer dem som redan på fältet. Programmet är utformat som en kohort grupp att vara avslutad inom sex terminer och inkluderar en praktik och slutlig papper i den sista terminen. Det finns tolv obligatoriska kurser för totalt trettiosex (36 timmar). Eleverna kommer att krävas för att ta två (2) kurser per termin under sex terminer. Dessa kurser fokuserar på administration, ledning, beslutsfattande, lag och etik.

Förkunskapskrav En grundexamen från ett ackrediterat college eller universitet i en straffrätt, brottsbekämpning eller närliggande område. Tillfredsställande fullföljande av en grundutbildning eller doktorandkurs i metoder och / eller statistik forsknings före antagning till programmet. En minsta totala GPA på 2,7 på en 4-gradig skala. GRE General Test Scores och eller Millers Analogier test poäng på 50: e percentilen eller högre. TOEFL poäng för studenter vars modersmål inte är engelska. Tre rekommendationsbrev som behandlar den sökandes akademiska kompetens, arbetsprestation och fitness för att driva denna examen. Tillfredsställande resultat på Preadmission Intervju. Program Krav ... [-]

Magisterexamen

Mpa Offentlig Förvaltning

Campusstudier Heltid Deltid September 2018 Amerikas förenta stater Charleston

Den Statsvetenskap Program vid West Virginia State University erbjuder en Master of Public Administration (MPA) examen för dem som är intresserade i regering och ideella arbete på nationell, delstatlig och lokal nivå. [+]

Den Statsvetenskap Program vid West Virginia State University erbjuder en Master of Public Administration (MPa) examen för dem som är intresserade i regering och ideella arbete på nationell, delstatlig och lokal nivå.

Använda en kohort modell med både kvälls- och online klasser, detta MPA specifikt inriktad upptagen yrkesverksamma. Potentiella studenter inkluderar serviceexperter offentliga intresserad av att stärka sina meriter, de som söker en karriär förändring, och nya högskoleexamen.

[-]

Videoklipp

WVSU