Washburn University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Washburn University Är en offentlig institution med mer än 7500 studenter och 1000 fakulteter och anställda som deltar i mer än 200 akademiska program. Våra program leder till certifiering, associerad, kandidatexamen, masterns, läkare av vårdpraktik och juris doktorsexamen.

Alla våra program erbjuds genom College of Arts and Sciences och skolorna för tillämpad studier, företag, juridik och omvårdnad på en 160 hektar bostadsområde i hjärtat av Topeka, Kan.

De brett baserade liberalkunsten och de professionella programmen berikas av ett långvarigt interaktivt förhållande mellan campus och Kansass huvudstadssamhälle.

Det är lätt att engagera sig

Förutom ett brett utbud av akademiska alternativ kan eleverna delta i mer än 100 klubbar och organisationer på campus - från The Bod Squad, som stöder Washburns NCAA Division II-idrottsprogram, till studentregering och därutöver. Studenter, lärare och personal kan också njuta av många frivilliga, kulturella och rekreationsmöjligheter över hela campus och Topeka-samhället.

På Washburn är en kvalitetsutbildning överkomlig

Sedan grundandet 1865 har Washburn givit studenter i alla samhällsskikt en plats för att förverkliga sina drömmar. Idag fortsätter vårt arv av prisvärd utbildning av hög kvalitet för alla.

  • Washburn rankas årligen som en av de bästa högskolorna i Mellanvästern av US News and World Report.
  • Mer än 70 miljoner dollar i ekonomiskt stöd är tillgängliga för studenter årligen.
  • Stipendier beviljade från universitetets resurser totalt 7,9 miljoner dollar.
  • Invånare i Colorado, Missouri, Nebraska, Oklahoma och Texas betalar Kansas bosatt undervisning.

Vision

Washburn University är en främst offentlig Midwest regional undervisning institution erkänd som en gemenskapsledare för att tillhandahålla en överlägsen student-centrerad, lärarfokuserad inlärningserfarenhet, förbereder akademiker för framgång i sitt valda yrke och stimulerar ekonomisk vitalitet.

Affärsidé

Washburn University berikar studenternas liv genom att ge dem möjlighet att utveckla och förverkliga sin intellektuella, akademiska och professionella potential, vilket leder till att bli produktiva och ansvariga medborgare. Vi är engagerade i kompetens inom undervisning, vetenskapligt arbete, kvalitets akademiska och professionella program och höga nivåer av fakultet-student interaktion. Vi utvecklar och engagerar oss i relationer för att förbättra pedagogiska erfarenheter och vårt samhälle.

Kärnvärden

  • Integritet: agerar på ett ärligt, rättvist och etiskt sätt, skapar en tillitskultur som är tydlig i alla universitetets aktiviteter och beslutsfattande.
  • Excellence: betjänar vår vetenskapliga gemenskap genom att leverera konsekvent högkvalitativa program, undervisning, service och stipendium.
  • Ansvarighet: säkerställande av akademisk, programmatisk och finansiell integritet och värde genom försiktig förvaltning av resurser som tilldelas universitetet.
  • Respekt: ​​Omfattar mångfald och behandlar andra med kollegialitet, med öppenhet, öppenhet och professionalism i alla interaktioner, aktiviteter och beslutsfattande.
  • Samarbete: Att arbeta mot gemensamma mål med andra i universitetet och samhället samtidigt som man värderar lagarbete, deltagande och mångfald av idéer och perspektiv.
  • Innovation: Att uppmuntra, överväga och stödja idéutveckling genom att främja individuell uppfinningsrikedom och kreativitet och skapa en miljö med möjligheter till tillväxt och förändring.


Våra program är fullt ackrediterade av Högre Learning Commission.


Washburn University kan erbjuda distansutbildningsprogram i flera stater genom vårt medlemskap i SARA - National Council for State Authorization Reciprocity Agreements. SARA är ett frivilligt avtal mellan sina medlemsstater och amerikanska territorier som fastställer jämförbara nationella standarder för interstate erbjudande av utbildningskurser inom distansundervisning. Enligt det nuvarande avtalet är Washburn behörigt att erbjuda program i alla stater utom Kalifornien, Florida och Massachusetts som inte är medlemmar i SARA.

Platser

Topeka

Washburn University

Address
1700 SW College Ave,
66621 Topeka, Kansas, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 785-670-1010

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium