Washington University In St. Louis McKelvey School of Engineering

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Uppdraget för McKelvey School of Engineering vid Washington University i St. Louis är att främja oberoende undersökningar inom teknisk forskning och utbildning med tonvikt på vetenskaplig excellens, innovation och samarbete utan gränser.

WashU Engineers producerar ny kunskap som förändrar världen, och vår fakultet utbildar studenter att utforska och skapa i en värld som vi ännu inte kan föreställa oss. Genom forskning och utbildning påverkar vi lokalsamhället, landet och världen positivt.

Akademiska avdelningar

  • Biomedicinsk forskning
  • Datavetenskap & teknik
  • Elektroteknik & systemteknik
  • Energi, miljö & kemiteknik
  • Maskinteknik & materialvetenskap
  • Sever Institute
  • UMSL / WashU gemensamt grundutbildningsprogram

Det som ligger framför oss

Som ingenjörsskola måste vi anpassa oss till den föränderliga miljön och förbereda våra elever på att utforska, skapa och lyckas i en värld som vi ännu inte kan föreställa oss. För att tillgodose dessa behov har vi inlett en femårig strategisk plan som bygger på våra befintliga styrkor för att förbereda studenterna för de utmaningar som är framöver. Bland stegen vi har tagit är att lansera nya tvärvetenskapliga program inom mycket relevanta områden inklusive bildvetenskap, datavetenskap, materialvetenskap, cybersäkerhet och kombinerade program med matematik och företag. Med ett 3,350 kvadratmeter stort utrymme samt klassrum och studieutrymme under uppbyggnad säkerställer vi att vi tillhandahåller allt som våra elever behöver för att lyckas.

Platser

Skinker DeBaliviere

Address
63130 Skinker DeBaliviere, Missouri, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium