Westcliff University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Westcliff University inrättades för att ge högkvalitativ utbildning för studenter som vill komma in i snabbväxande branscher och utbildning. Westcliff universitet, som fick sitt första godkännande med presidiet för Private eftergymnasial utbildning 1993, erbjuder olika program i College of Business och College of Education. Westcliff universitets läroplanen består av forskar och grund utbildningsprogram inom näringsliv och utbildning samt andra certifikat program.

Medan vissa skolor bara lära teoretiska begrepp, förbereder Westcliff University studenter för de praktiska och teoretiska moment som krävs på arbetsmarknaden i dag. Westcliff University erbjuder heltidsarbete eleverna en chans att skriva in sig i innovativa online- och hybriddistansutbildningar som är bekvämt och prisvärt.

Westcliff universitet betonar vikten av att förbereda studenter personligen, akademiskt och professionellt. För att säkerställa sina program är innovativa, up-to-date, och av hög kvalitet, har universitetet ett program rådgivande nämnd som innehåller viktiga ledare från företag som Google, Yahoo och Toyota, liksom lokala företag och organisationer.

Global Perspective De akademiska program i College of Business och College of Education har verkligen ett globalt fokus. Studenter som läser både på nätet och hybrid kurser kommer från länder som Kina, Tyskland, Indien, Nigeria, Peru, Thailand och Vietnam. Dessutom nätet och hybrid kursen är födda i USA kommer från olika etniska bakgrunder, se till att en mängd olika perspektiv gör både klassrummet och diskussioner på nätet informativ och dynamisk.

Lärdomar i de flesta varje kurs vid Westcliff universitet betona den globala karaktären av ämnet: vare sig det är att undervisa engelska som andraspråk i USA, i Argentina, eller någon annanstans; eller lära sig om hur du hanterar ett utomeuropeiskt departement av ett företag eller förvärva varor och tjänster internationellt.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MA:er » Se Online DBA » Se Online MBA » Se Certifikater » Se BBAs » Se Humanistiska kandidatexamina » Se MBA på deltid » Se DBA »

Program

Skolan erbjuder också:

MA

Master of Arts i undervisningen engelska till som talar andra språk (ma TESOL)

Campusstudier Heltid 36 öppettider Amerikas förenta stater Irvine

MA TESOL Programmet producerar akademiker med kompetens att utbilda lärare lärare som utmärker sig i sina roller som lärare, kreativa vetenskapsmän och forskare. Detta program kommer att förbereda lärare för en mängd olika positioner både i USA och utomlands. Våra studenter kommer att utrustas med de specialiserade kunskaper och fält färdigheter för att undervisa engelska till som talar andra språk. Efter utbildningen kommer de att vara kompetenta professionella pedagoger med påvisbara ledaregenskaper. [+]

MA TESOL Programmet producerar akademiker med kompetens att utbilda lärare lärare som utmärker sig i sina roller som lärare, kreativa vetenskapsmän och forskare. Detta program kommer att förbereda lärare för en mängd olika positioner både i USA och utomlands. Våra studenter kommer att utrustas med de specialiserade kunskaper och fält färdigheter för att undervisa engelska till som talar andra språk. Efter utbildningen kommer de att vara kompetenta professionella pedagoger med påvisbara ledaregenskaper.

The Westcliff MA TESOL Programmet förbereder dig för en karriär inom TESOL instruktion eller administration. På Westcliff universitet kommer du

Arbeta med olika elever, gör undervisnings demonstrationer, och leda projekt som bygger på den senaste forskningen inom TESOL fältet Bygg en grund i TESOL principer för undervisning och för administration Utveckla din förmåga att tänka kritiskt och lösa problem kreativt Utnyttja workshops och gästtalare presentationer, erbjuds under hela året på både online och hybridprogram. Nätverk med studenter och lärare som arbetar i olika TESOL bakgrunder Lika viktigt, kommer du lära av professorer som är erfarna TESOL instruktörer, administratörer och läroplan och programutvecklare MA TESOL Programmets mål ... [-]

Videoklipp

Why Westcliff University

Kontakt
Postadress
University Tower
4199 Campus Drive #650

CA, 92612 US
Besöksadress
Irvine, California, 92612 US