Westcliff University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Westcliff University inrättades för att tillhandahålla kvalitetsutbildning för studenter som vill komma in i de snabbt växande områdena för affärsutbildning och utbildning. Westcliff University , som fick sitt initiala godkännande med Bureau for Private Postsecondary Education 1993 (www.bppe.ca.gov), erbjuder olika program inom College of Business och College of Education. Westcliff University : s läroplan består av forskarutbildningsprogram i företagsekonomi och utbildning samt andra certifikatprogram.

Medan vissa skolor bara undervisar i teoretiska koncept, förbereder Westcliff University eleverna för de praktiska och teoretiska inslag som krävs på arbetsmarknaden idag. Westcliff University erbjuder heltidsanställda studenter en chans att registrera sig på innovativa onlinekurser och hybridkurser som är bekväma och prisvärda.

Westcliff University betonar vikten av att förbereda studenter personligen, akademiskt och professionellt. För att säkerställa att dess program är innovativa, uppdaterade och av hög kvalitet, har universitetet vägledning och expertis från medlemmar av dess styrelse och programrådgivningsråd som innehåller viktiga ledare från organisationer som Google, Hyundai, Deloitte, Hewlett Packard , Hitachi Capital, Cox Communications, CATESOL, University of California President of Office, samt andra lokala och nationella företag och organisationer.

Platser

Irvine

Westcliff University

Address
92612 Irvine, kalifornien, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 888-491-8686

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium