Western Kentucky University College of Education and Behavioral Sciences

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Western Kentucky University (WKU), Hilltoppers hem. Vårt kulleområde är en plats med skönhet och vänlighet. WKU ligger i Bowling Green, Kentucky, en stad med en befolkning på mer än 60 000 ungefär 110 miles söder om Louisville och 65 miles norr om Nashville. WKU: s regionala campus ligger i Glasgow, Owensboro och Elizabethtown-Fort Knox. Planera en rundtur eller besök vår virtuella rundtur för att se vårt utmärkta landmärke på en kulle med utsikt över staden.

WKUs grundavdelning erbjuder fyraåriga program som leder till kandidatexamen i konst, kandidatexamen i konst, kandidatexamen i tvärvetenskapliga studier, kandidatexamen i naturvetenskap i omvårdnad, kandidatexamen i musik och kandidatexamen i socialt arbete grader. Nittiotre (93) akademiska huvudämnen som leder till studenterexamen och sjuttiosju (77) akademiska minderåriga finns tillgängliga. Ett antal professionella och pre-professionella rådgivningsspår ger ytterligare alternativ.

Western Kentucky University (WKU) förbereder studenter med alla bakgrunder för att vara produktiva, engagerade och socialt ansvarsfulla medborgarledare i ett globalt samhälle. Universitetet erbjuder forskning, service och livslångt lärande för sina studenter, lärare och andra beståndsdelar. WKU berikar livskvaliteten för dem inom räckhåll.

College of Education and Behavioral Sciences vid WKU erbjuder examensspår i rådgivning och studentfrågor, pedagogiskt ledarskap, organisatoriskt ledarskap, militärvetenskap, psykologi, personalstyrning och utbildning.

Platser

Bowling Green

Address
42101 Bowling Green, Kentucky, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium