Western Kentucky University Gordon Ford College of Business

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Från grundandet 1884 till idag har Gordon Ford College of Business gett sina studenter en distinkt utbildningsupplevelse. GFCB fokuserar sina ansträngningar på att hjälpa studenter att tillämpa klassrumskoncept på verkliga affärsproblem och scenarier. Den unika kombinationen av klassrumsundervisning och praktisk tillämpning säkerställer en enastående pedagogisk upplevelse som inte lätt kan dupliceras.

Från första gången en student går in i ett klassrum i Grise Hall tills han tar på sig mössan och klänningen vid början, utmanar fakulteten och personalen studenterna att förbli engagerade, bemyndigade och utrustade för att dra nytta av allt kollegiet har att erbjuda.

Gordon Ford College of Business har etablerat djupa rötter som har gjort det möjligt för den att växa och frodas genom sin 145-åriga historia. Prestationerna som den har idag beror på engagemang och hårt arbete från många fakulteter, personal, studenter och alumner som tror på sitt uppdrag: att vara ledande när det gäller att tillhandahålla högkvalitativ, tillämpad grundutbildning och välja examensprogram som uppfyller behoven av näringslivet.

Platser

Bowling Green

Address
42101 Bowling Green, Kentucky, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium