Western State Colorado University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Var ledare. Var en bergsbestigare.

Western Colorado University främjar vägen mot en målmedveten framtid genom att aktualisera studenternas potential i deras oöverträffade sökning efter spetskompetens och individualitet.

Skillnaden är resultatet.

På Western får våra studenter professionell vägledning och stöd som krävs för att utveckla färdigheter i verkligheten som leder till framgångsrika karriärer. Våra högt personaliserade program fokuserar på att utveckla professionella som är redo att möta kraven på den moderna arbetsplatsen.

Genom vår distinkta kombination av akademisk merit, praktiska forskningsmöjligheter och en inkluderande studentupplevelse levererar vi en utbildning som bättre uppfyller vad marknaden kräver.

Där akademisk rigor möter häpnadsväckande äventyr.

Västra Colorado University ligger i hjärtat av Rocky Mountains och erbjuder ett stort utomhusforskningslaboratorium med enastående möjligheter för studenter att lära sig och få praktisk erfarenhet. Gå ut med din professor för att spåra lynx, delta i en arkeologisk grävning, gå med i robottekniken för att skapa din egen maskin eller utforska de helt nya laboratorierna i Paul M. Rady School of Computer Science & Engineering. Titta närmare så ser du vad som gör Western till en sådan speciell plats.

Platser

Gunnison

Address
Western Way,1
81231 Gunnison, Colorado, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium