Wilmington University College of Health Professions

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Wilmington University är din port till akademisk och professionell framgång inom vården! Program inom College of Health Professions är unika genom att vi erbjuder ENDAST examensprogram för RN. Inledande förberedelser för att bli registrerad sjuksköterska erbjuds inte. Vi respekterar ditt tidigare lärande och har därför en liberal överföringskreditpolicy. Eftersom vi tjänar arbetande yrkesverksamma erbjuder vi flexibla scheman som gör att du kan balansera utmaningarna i arbetet, personliga och pedagogiska åtaganden.

Vår kandidatexamen i hälsovetenskap är för studenter som söker sjukvårdsroller och / eller en Pathway mot forskarutbildning. Denna kandidatexamen är högskolans ENDAST fyraåriga utbildningsprogram som förbereder studenterna för att öva sig som ledare, utbildare eller en rad andra kliniska roller inom sjukvården. Studenter som har en associerad examen i en allierad hälso- eller hälsovetenskaplig koncentration kan bedriva kandidatexamen i hälsovetenskapsprogrammet.

Vår olika studentkropp återspeglar vårt globala samhälle. Fakultetsmedlemmar främjar en excellensgrupp där studenter värdesätter kvalitet, relevans och livslångt lärande. Studenter och alumner rapporterar konsekvent tillfredsställelse med lärande och deras arbetsgivare rapporterar förbättrad yrkesutövning. Vi är stolta över våra studenter och alumner som är riktigt aktiva ledare i deras olika professionella omvårdnads- och hälsovetenskapliga roller och volontärpraxis.

Vår första klass av RN till BSN-studenter började sina studier 1986 och tog examen 1988. Vi har förändrats mycket på mer än 30 år för att möta våra studerandes behov. Idag erbjuder vi:

Ansikte mot ansikte och hybrid (delvis ansikte mot ansikte och delvis online) BSN-kurser i Delaware (New Castle, Brandywine, Dover och Georgetown) och New Jersey (Burlington, Cumberland, Gloucester).

Online-kurser startade i januari 2009.

RN till BSN Pathways Program för registrerade sjuksköterskor med en kandidatexamen inom ett annat område.

Grundutbildningscertifikatalternativ inom de specialiserade områdena åldrande och välbefinnande, hälsoinformationsteknik, latinamerikansk kultur, hälsofrämjande: fitness, tvärvetenskaplig vårdhantering, och palliativ vård och livsvård.

Juridisk sjuksköterskekonsultintyg efter Baccalaureat för registrerade sjuksköterskor som har avslutat en BSN-examen och önskar denna studie genom distansutbildning. 1993 lade vi till vårt första MSN-program, Family Nurse Practitioner (FNP). Under de senaste 25+ åren har våra forskarutbildningar vuxit till att omfatta:

Sjuksköterskautövare: Familjens NP och Post-Grad familjens NP-certifikat (aktivt), Vuxen / Gerontologisk NP (fasas ut).

Omvårdnadsledarskap: sjuksköterskautbildare, sjuksköterskechef, juridisk sjuksköterskekonsult och folkhälsa. Dubbla grader med affärs- och omvårdnadsledarskap.

Ansikte mot ansikte och hybrid MSN Leadership-kurser erbjuds i Delaware (Wilson Graduate Center, Brandywine, Dover och Georgetown) och New Jersey (Cumberland) samt 100% online

MSN Nurse Practitioner-program erbjuds på Wilson Graduate Center, Brandywine och Georgetown i Delaware.

Post-Graduate Psychiatric Mental Health Practitioner Certificate är 100% online

2005 lade vi till Allied Health-examensprogrammet. Som svar på samhällets behov och vårdrollens framsteg övergick vi till kandidatprogrammet för naturvetenskap i hälsovetenskap. färdigställande och fyra år. Höjdpunkterna i detta program inkluderar:

Kurser som erbjuds ansikte mot ansikte, hybrid och 100% online.

Work Integrated Learning (WIL) Erfarenhet av en pedagogisk arbetsmiljö relaterad till studentens stora studieområde.

Möjlighet att fortsätta forskarutbildningen för att gå vidare i din nuvarande karriär eller att byta karriär.

Accelererad väg till en MSM eller MBA i Health Care Administration

2013 lanserade vi doktorandprogrammet Doctor of Nursing Practice (DNP), där den första studentkullet tog examen i maj 2015.

Advanced Practice eller Nurse Leadership koncentration

Kurser som erbjuds 100% online eller helgintensiv hybrid på vårt Brandywine-campus

Accelerated Pathway alternativ inkluderar: MSN till DNP, kombinerat DNP och MBA i Healthcare Administration, DNP till PhD, och ett kombinerat NP-certifikat efter master och DNP i två specialiteter (Family and Psychiatric Mental Health)

Syn

College of Health Professions (COHP) kommer att påverka positivt befolkningars hälsa genom att tillhandahålla innovativa läroplaner och interprofessionella praktikupplevelser. Våra program kommer att återspegla behoven hos vårt dynamiska intressegemenskap och vi kommer att förutse nya studieområden. Våra akademiker kommer att vara effektiva ledare, skickliga lärare och expertutövare som kommer att fungera som förändringsagenter för vårdens framtid.

Platser

Wilmington Manor

Address
19720 Wilmington Manor, Delaware, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: