Wilmington University College of Social and Behavioral Sciences

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

UPPGIFTER OM UPPGIFTER OM UPPGIFTER

De grundläggande värdena för College of Social and Behavioral Sciences är: personligt värde, mänsklig värdighet, social rättvisa, integritet, intellektuell nyfikenhet och akademisk frihet.

Inom denna värdestruktur erbjuder vi kvalitetsutbildning, professionell vägledning och möjligheter att uppnå förståelse för beteendevetenskap. Vi främjar akademisk integritet, de rådande koder för professionellt etiskt beteende och en miljö som främjar social rättvisa.

Vi förväntar oss att studenter deltar tillsammans med lärarna i att anamma dessa värderingar, utmanar studenter att göra skillnad i andras och världens hela liv och uppmuntra studenter att engagera sig i en process för livslångt lärande.

ACKREDITERING

Programmet Clinical Mental Health Counselling Program vid Wilmington University är ackrediterat av rådet för ackreditering av rådgivning och relaterade utbildningsprogram (CACREP).

Experientiellt lärande

INTERNSHIP PROGRAM

En praktik är utformad för att fördjupa studenterna i en verklig arbetsmiljö. Studenterna kommer att få möjlighet att arbeta med meningsfulla projekt, delta i problemlösningsaktiviteter och utsättas för nya trender och den senaste tekniken samt nätverk med yrkesverksamma inom området. Den typiska praktikstudenten är en junior eller senior med något större kursarbete avslutat som söker en djupgående, praktisk erfarenhet inom sitt område. Studenter kan också utforska en praktikplats som inte är relaterad till sin majoritet som valbar kurs.

CAP / CO-OP-PROGRAM

Wilmington Universitys CAP (Community & Academic Partnerships) / Co-op-programmet är ett akademiskt program som gör det möjligt för studenter att koppla akademisk kunskap till näringslivet och yrkesvärlden. CAP / Co-op-programmet utökar inlärningsupplevelser genom anställning i en övervakad, pedagogisk arbetsmiljö relaterad till studentens huvudsakliga studieområde eller karriärfokus.

Hedersamhällen

ALPHA PHI SIGMA

Administration av rättvisa studenter med en lägsta GPA på 3,75 som har fullgjort 27 poäng inbjuds att gå med i Alpha Phi Sigma Honor Society. Alpha Phi Sigma är det enda nationella straffrättsliga hedersföretaget för straffrättsliga majors. Wilmington University Eta Beta Chapter erkänner enastående stipendium för doktorander inom programmet Administration of Justice.

TAU UPSILON ALPHA NATIONELL ORGANISATION, NU KAPITEL

Human Services Honor Society

Tau Upsilon Alpha (TUA) National Human Honor Society, Nu Chapter, är öppet för doktorander i programmet Administration of Human Services. Studenter som har fullgjort minst 24 poäng, har 3,5 GPA eller högre och ligger i de översta 35% av sin klass inbjuds till medlemskap. Syftet med TUA är att hedra akademisk spetskompetens; att främja livslångt lärande, ledarskap och utveckling; och att främja spetskompetens i tjänsten för mänskligheten. TUA sponsrar också ett Service Society, som är öppet för alla studenter som är intresserade av att delta i samhällsprojekt.

PHI GAMMA MU INTERNATIONELLA HÄRLSSAMHÄLLET

Delaware BETA-kapitlet i Pi Gamma Mu International Honor Society är öppet för studenter i beteendevetenskap, organisationsdynamik och psykologi som uppfyller kvalifikationerna för medlemskap. Studenterna måste ha fullgjort 20 studiepoäng vid Wilmington University, aldrig ha fått betyget underkänd under en huvudkurs och rankas i topp 35% av sin klass. Brev som bjuder in kvalificerade studenter att gå med skickas ut i september varje år. Medlemmarna i Delaware BETA Chapter är kända för sina bidrag till samhällstjänsten, och varje år utför nya induktiva servicetimmar och stöder isbjörnsprånget. För mer information, vänligen kontakta din programordförande.

Platser

Wilmington Manor

Address
19720 Wilmington Manor, Delaware, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium