Wilmington University College of Technology

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Uppdrag

College of Technology har till uppgift att tillhandahålla en erfarenhetsmässig inlärningsmiljö som främjar samarbete, engagemang, innovation och personlig tillväxt. Våra program blandar verkliga erfarenheter med praktisk tillämpning som förbereder studenterna för de främsta karriärmöjligheterna och framsteg inom IT-området.

Översikt

Wilmington University's College of Technology-program inkluderar kurser som använder en lämplig balans mellan teori och praktik i toppmoderna laboratorier, klassrum och studior. Vi utvecklade våra program för studenter som planerar att arbeta inom animering och 3D, datavetenskap, cybersäkerhet, spelutveckling, informationsteknik, fotografi, video- och filmproduktion eller webb- eller grafisk design. Designrelaterade karriärer inkluderar bland annat speldesign och utveckling, 3D-animering, marknadsföring, fotografi och grafisk design. Video- och filmproduktionskarriärer omfattar film, tv-programmering, videospel och en mängd andra underhållningsmedier. Datavetenskapsexamen ger omfattande teknisk kunskap med ledande systemutvecklingsverktyg och programmeringsprogramvara och artificiell intelligens. Informationsteknologirelaterade karriärer inkluderar projektledare / chef, mjukvaruutvecklare, systemanalytiker, databasspecialist, e-handelsanalytiker, nätverksspecialist, cybersäkerhetsspecialist, informationssäkerhetsanalytiker och informationssäkerhets- och datorsmedicinsk specialist, bland många andra. USA: s arbetsdepartementstatistik rapporterar en efterfrågan på yrkesverksamma inom informationsteknik inom alla industrisegment med tonvikt på cybersäkerhet.

Generell mening

College of Technology-programmets design adresserar ett brett spektrum av karriärbehov kring informationssystemfältet, cybersäkerhet, digitala medier och video- och filmproduktionsindustrin. Mångfalden av aktiviteter och yrken inom dessa yrken utgör grunden för formell utbildning. Konstant utveckling av teknik kräver läroplaner som är parallella med industrin. Samtidigt som vi förbereder eleverna för att bli kompetenta, konkurrenskraftiga, anpassningsbara och kunna arbeta bra i team, innehåller våra program de senaste verktygen och koncepten. Betydelsen av dessa personliga design- och kommunikationsfärdigheter och av kunskap, färdigheter och förmågor som är förknippade med framväxande teknik och informationsresurser återspeglas i de olika programmen genom att betona "kärnkompetenser", som alla är helt integrerade i praktiska, praktiska på uppdrag.

Epsilon Pi Tau Honor Society / Delta Lambda Chapter

Epsilon Pi Tau är det ledande internationella hedersföreningen för teknik. Epsilon Pi Tau, som grundades 1929, erkänner akademisk kompetens hos studenter inom områden som ägnas åt studier av teknik och förberedelse av utövare för teknikyrken. Delta Lambda Chapter of Wilmington University skapades 2012 och den årliga introduktionsceremonin äger rum varje hösttermin.

Induktionsceremonin erkänner den akademiska prestationen för College of Technology-studenter som är i deras junior- eller seniorår eller har avslutat sitt certifikat. Medlemskap är endast på inbjudan för studenter som har god anseende, som uppfyller minimikrav på kredit och har en lägsta GPA på 3,85 för forskarutbildningsprogram och 3,5 för grundutbildningsprogram.

För mer information om Delta Lambda Chapter i Epsilon Pi Tau, kontakta College of Technology.

Experientiellt lärande

Office of Experiential Learning tar ett 360-graders synsätt på erfarenhetsinlärning. Oavsett om du kommer till Wilmington University med en stor mängd yrkeserfarenhet och tilldelas kredit för tidigare lärande (CPL), eller om du deltar i en Work-Integrated Learning (WIL) möjlighet (praktik eller kooperativ utbildning) inbäddad i din läroplan för kredit, vi tillhandahåller en Pathway att slutföra din examen.

Platser

Wilmington Manor

Address
19720 Wilmington Manor, Delaware, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium