Yale University School of Management

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Yale School of Management har till uppdrag att utbilda ledare för företag och samhälle.

Vi söker studenter som bryr sig djupt om problemen som drabbar vår värld. Vi utrustar dem med kunskapen, resurserna och nätverken för att driva positiva och ambitiösa förändringar - oavsett om det tar form av att starta ett företag som kan omforma sin marknad, utveckla långtgående och noggrant övervägande politiska initiativ eller styra ett multinationellt företag med stor medvetenhet om och respekt för dess inverkan på arbetare, samhällen och miljön.

På Yale SOM hittar du ett samhälle som är engagerat i att förstå hur man kan ta itu med de mest meningsfulla utmaningarna för vårt samhälle, genom att ansluta till likasinnade, motiverade kollegor, utforska de senaste idéerna från akademiskt stipendium och engagera sig med problem både utanför vår tröskel och på långa kontinenter. Våra utbildningsprogram och initiativ är inriktade på frågor som ligger i skärningspunkten mellan näringsliv och samhälle, inklusive hållbarhet, kapitalförvaltning, hälso- och sjukvård, utbildning, ekonomisk stabilitet, kvinnors roll i näringslivet och globalt ledarskap.

Våra studenter gynnas av att befinna sig i en miljö där ledande tänkare kämpar med alla dessa viktiga ämnen och utvecklar den kritiska fördelen med att förstå hur företag och samhälle är så ofta kopplade och beroende av varandra.

Platser

New Haven

Address
Whitney Avenue,165
06511 New Haven, Connecticut, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium