Yeshiva University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Sy Syms School of Business

Sy Syms School of Business ägnar sig åt att skapa morgondagens företagsledare och innovatörer. Det är ett livligt samhälle av studenter och fakulteter som arbetar i tandem för att ge en fantastisk och omfattande utbildning i affärsgrunder och praktik. Sy Syms tillhandahåller en företagsutbildning som skiljer sig från andra skolor på grund av dess unika uppdrag och värderingar och dess fokus på praxis.

Skolans fokus är att integrera etik i varje kurs, integrera meningsfulla värden och samtidigt fira entreprenörsandan i miljön som uppmuntrar och inspirerar elever att ha positiva effekter på världen, intellektuellt, kreativt och etiskt. Våra program inkluderar de mest eftertraktade doktorsexamen inom företag idag - redovisning, affärsanalys, entreprenörskap, ekonomi, marknadsföring, fastigheter och strategi.

Katz School of Science and Health

Mordecai D. och Monique C. Katz-skolan vid Yeshiva University ger eleverna möjlighet att vidareutveckla sina intellektuella och yrkesmässiga sysslor och bli en del av en av de amerikanska nyheterna och världsrapportens topp 80-universitet i USA och topp 5 i New York City. Katz School är engagerad i att leverera en världsklass utbildning i nya och växande discipliner, att ansluta studenter med tanke ledare och arbetsgivare i New York City och bortom, och att skapa en exemplarisk elev och lärande erfarenhet.

Våra program fokuserar STEM, data och design, hälsovetenskap och liknande framväxande och expanderande yrken som förvandlas av tekniska innovationer. Yeshiva University är ett akademiskt kraftverk, och vi inbjuder dig att gå med oss.

En exceptionell utbildning

Oavsett om de är på campus eller på nätet, lärs kurser av en exceptionell grupp av heltids- och utbildningsfakultet, som alla är engagerade i principerna för kvalitetsinstruktion. I stället för att förlita sig på test och tentor är kurser ofta projektbaserade, så att eleverna utvärderas om vad de bygger och gör. Som en följd av detta studerar studenterna med en arbetsportfölj som ger dem en konkurrensfördel på arbetsmarknaden. Fakulteten erkänner också den kritiska rollen som teknik för att möjliggöra digitalt anslutna och datarika organisationer och därför införliva den senaste mjukvaran och laboratorieutrustning i sina kurser.

Yeshiva University" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/75/75532_Katz2.jpg" alt="The Katz School at Yeshiva University" />

En erfarenhet som gäller

Vi utmanar var och en av våra elever och lärare att leda med värderingsgodhet, ärlighet, generositet, integritet och rättvisa gentemot andra - och att lämna världen lite bättre än de hittat. Vi är engagerade i tron ​​att det inte bara är den destination som räknas men de värden vi tar med på resan.


Platser

New York

Katz School Office of Enrollment

Address
215 Lexington Avenue
10016 New York, New York, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 (917) 326-4870

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium