American National College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

American National College Mission Statement

American National College är godkänd av Student Exchange Visitor Program (SEVP) att ge ut I-20 visum för utländska studenter som vill studera i Amerika. American National College erbjuder program för M-1 och F-1 visum studenter att studera utomlands!

Det är syftet med amerikanska National College för att förbereda studenterna för viktiga yrken genom att förse dem med nödvändig kompetens, samt etiska och akademiska bakgrund för att effektivt utöva dessa yrken.

I yrken som krävande som IT, hälsovård, kosmetika (Hair School, Nail School, och Estetik), Kirurgisk Technologist, Juridisk assistent och medicinsk assistent, är kompetens en minimal standard. Därför är skolan strävar efter att locka endast de mest hängivna studenter, sätter de studenter inom vård och ledning av en berörd och engagerad lärare, och ger en stimulerande miljö med de mest aktuella läromedel som finns för att producera en förstklassig professionell examen vars ställning på marknaden är säkerställd.

American National College är godkänd av Student Exchange Visitor Program (SEVP) att ge ut I-20 F-1/M-1 studentvisum. Det är amerikanska National College uppdrag att låta hårt arbetande, hängivna internationella studenter får en omfattande amerikansk utbildning för att ytterligare höja kompetensen för att hjälpa varje elev i en spännande karriär i sitt hemland.

American National College är den enda Dermalogica, chi och OPI Professional Beauty School i söder.

Platser

Atlanta

Address
American National College (Atlanta)
5522 New Peachtree Road, Suite 114

GA 30341 Atlanta, georgien, Amerikas förenta stater

Houston

Address
American National College (Houston 1960)
5020 Cypress Creek Pkwy, Suite A-12

TX 77069 Houston, Texas, Amerikas förenta stater

Houston

Address
Amercian National College (Houston Pasadena)
1611 Spencer Hwy, Suite E

TX 77587 Houston, Texas, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium