EIT Digital Master School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Detta är skillnaden!

EIT Digital Master School är ett exklusivt gemensamt initiativ av de ledande tekniska universiteten och handelshögskolorna i Europa med ytterligare mentorskap och partnerskap från utmärkta europeiska forskningsorganisationer och ledande affärspartners.

Som student i den här mästarens utbildning kommer du att vara beredd att möta utmaningarna i din framtida karriär samt de globala utmaningarna i samhället.

Du kommer att få toppmodern teknisk kunskap och uppnå den förmåga som krävs för att driva dina innovationer på marknaden. Utbildningen fokuserar starkt på förvärv av överlåtbara färdigheter, särskilt inom innovation och entreprenörskap

EIT Digital Master School" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/14/144684_DEMHeader.png" alt="EIT Digital Master School" data-json="{"author":"","author_url":"","source":""}" />

Pedagogisk förnyelse

EIT Digital Master's Education kombinerar en stark teoretisk grund med kreativa och analytiska tekniska problem, där studenterna tillämpar sin teoretiska kunskap. Studenter och lärare arbetar som medlemmar i ett vetenskapligt samfund.

Att vara en EIT Digital student innebär att du kommer att vara nedsänkt i ditt universitets forskningsmiljö under din studieperiod. Detta ger dig en utmärkt utgångspunkt om du syftar till doktorandstudier. Integreringen av innovationsförmåga i utbildning och deltagande av industripartner i utbildningen kommer också att förbereda dig för viktiga industriella roller och ansvarsområden.

Befälhavarens utbildning ökar de professionella alternativen för eleverna. Kurslitteraturen är upprättad för att säkerställa flera karriärvägar och skapa medvetenhet om jobbtyper och funktioner inom relevant industri, forskningsdomän eller utbildning.

Organisationen

Alt = "EIT Digital Master School är en del av EIT Digital .

EIT Digital är en ledande europeisk digital innovations- och entreprenörsutbildningsorganisation som driver Europas digitala omvandling.

EIT Digital levererar genombrott digitala innovationer till marknaden och odlar entreprenörsanda för ekonomisk tillväxt och förbättrad livskvalitet i Europa. Det gör detta genom att mobilisera ett paneuropeiskt ekosystem av över 156 europeiska europeiska företag, små och medelstora företag, nystartade företag, universitet och forskningsinstitut.

EIT Digital är ett kunskaps- och innovationsgemenskap för Europeiska institutet för innovation och teknik, fokuserat på entreprenörskap och ligger i framkant för att integrera utbildning, forskning och företag genom att sammanföra studenter, forskare, ingenjörer, affärsutvecklare och entreprenörer. Detta görs i vårt paneuropeiska nätverk av samlokaliseringscentra i Berlin, Eindhoven, Helsingfors, London, Paris, Stockholm, Trento, samt i Budapest och Madrid. Vi har också ett nav i Silicon Valley.

EIT Digital investerar i strategiska områden för att påskynda marknadsupptagningen av forskningsbaserad digital teknik med fokus på Europas strategiska, samhällsutmaningar: Digital Industri, Digitala Städer, Digital Välbefinnande och Digital Infrastruktur.

EIT Digital raser T-formad entreprenörs digital talang fokuserad på innovation genom en blandad utbildningsstrategi som inkluderar en masterskola, doktorandskola och professionell skola.

16975_ms-graduation.jpg

Varför EIT Digital Master School ?

  • Snabbspår till din karriär: Kom i kontakt med industrin
  • Dubbel examen magisterprogram med huvudämne inom IKT och minor i E&I
  • Internationell erfarenhet studerar två år i 2 olika europeiska städer

Ett starkt partnernätverk

Befälhavarens utbildning ger dig grunden för din framtida välmående karriär genom kontakterna i vårt nätverk av experter inom forskning och industri. Du kommer att träffa toppspecialister i ditt fält och du kommer att kunna nätverk med dem och utbyta idéer.

praktikplatser

Inom programmet finns en obligatorisk praktikperiod. Eleverna förväntas söka efter intressanta och utvecklande positioner, EIT Digital kommer att ge stöd genom sina affärspartners från branschen. En akademisk handledare kommer att tilldelas studenterna av EIT Digital för studenter som vill kombinera sin praktik med sin examensarbete. Praktikplatserna gör att du aktivt kan delta i projekt och projektmöten och se till att du får möjlighet att bygga ett företags nätverk och kunskap.

Mentorprogram

Du kommer att tilldelas en personlig mentor i en ledning hos en EIT Digital affärspartner och kommer regelbundna intervjuer med mentorn och möjligheter att följa mentorns dagliga arbete. Du får se en entreprenörs liv och lära sig att tillämpa din kunskap.

Stark teknisk entreprenörsutbildning

Kombinationen av topputbildning och innovation och entreprenörskap ger dig de färdigheter du behöver för att bygga en enastående karriär. Du kommer att lyckas redan från början. 17108_184.jpg

Värde gemenskapen

Bli en del av vårt samhälle, vi uppmanar dig att träffa seriella entreprenörer, våra affärspartners, toppforskare och andra studenter och lärare från hela Europa och världen på våra utbildningar och evenemang. Resa till andra fascinerande platser för att lära dig mer om ditt fält och bygga ett nätverk som startar din karriär. Vårt värdegemenskap är ett samhälle för livet som går utöver din utbildning genom vår Alumni Foundation.

Platser

helsingfors

Address
helsingfors, Finland

Bologna

Address
Bologna, Emilia-Romagna, Italien

Enschede

Address
Enschede, Overijssel, Nederländerna

budapest

EIT Digital Budapest Co-Location Centre

Address
EIT Digital Budapest
10/a Bogdánfy Street, H-1117

budapest, Ungern

Espoo

Address
Espoo, Finland

paris

Address
paris, Île-de-France, Frankrike

berlin

Address
berlin, berlin, Tyskland

london

Address
london, england, Storbritannien

Trento

Address
Trento, Trentino-Sydtyrolen, Italien

Eindhoven

Address
Eindhoven, Norra Brabant, Nederländerna

madrid

Address
madrid, Madrid-regionen, Spanien

Stockholm

Address
Stockholm, Stockholms län, Sverige

Åbo

Address
University of Turku, Finland
20500 Turku, Finland

Åbo, Finland

Tallinn

Address
Tallinn University of Technology, Estonia
Ehitajate tee 5, 12616 Tallinn, Estonia

Tallinn, Harju län, Estland

Trevlig

Address
Université Côte d’Azur (UCA)
28 Avenue Valrose, 06100 Nice, France

06100 Trevlig, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrike

Milan

Address
Piazza Leonardo da Vinci, 32, 20133 Milano MI, Italy
20133 Milan, Lombardiet, Italien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium