Budapest Metropolitan University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

SKÄL FÖR STUDIERING I BUDAPEST

  • Kandidat- och magisterexamen beviljas av ungerska högskolor erkänns i alla EU-länder
  • prisvärd levnadskostnad - bra valuta för pengarna
  • En plats för ett livligt kulturliv
  • trygg miljö
  • fri rörlighet inom Europeiska unionen
  • Europeiska arv kombinerat med en kosmopolitisk livsstil
  • "Världens bästa kultur- och nöjesställen för den unga publiken" - Lonely Planet

REKTOREN välkomnar dig

Kära Framstående studenter, jag välkomnar er på uppdrag av gemenskapen av Budapest Metropolitan University ( METU ). Jag hoppas verkligen att du hittar din väg till framgång

på vårt universitet. METU grundades 2001 (kallad BKF då) och sedan vi har blivit det största privata universitetet i Ungern. Det innebär att du har gott om möjligheter att bredda

dina horisonter:

Du kan få praktisk kunskap som gör att du kan reagera på förändringarna på arbetsmarknaden.

Våra professorer och föreläsare övar också professionella som kontinuerligt uppdaterar innehållet i föreläsningarna. Således kommer du alltid att lära dig de mest aktuella fakta, praxis och trender.

Denna kunskap är av största vikt på arbetsmarknaden, därför ska vi se till att du kan öva dina färdigheter i verkliga projektarbeten. Utöver detta tror vi att utveckla kreativitet och bygga ditt eget personliga varumärke kommer att göra dig riktigt framgångsrik i framtiden.

Affärs- och kommunikationsstudenter kan delta i vår unika MyBrand-utbildning, som handlar om att bygga ditt personliga varumärke och hitta rätt väg för dig.

Vi har över 1000 internationella studenter från 90 länder från hela världen.

Vi är stolta över våra 2500 professionella affärspartners som erbjuder olika träningsmaterial och praktik eller heltidsplacering för våra studenter.

Vi har över 190 internationella partneruniversiteter där du kan spendera 1 eller 2 terminer med stipendium. Detta är ett annat bra sätt att berika din studieresa.

Jag är övertygad om att alla som väljer METU har det bästa av chansen att bli framgångsrika yrkesverksamma inom sitt område. Jag är stolt över våra studenter och alumner som bevisar att vi är på rätt väg.

KOM MED METU TEAM DETTA ÅR!

Prof. Dr. Balint Bachmann DLA

Rektor för METU

VARFÖR METROPOLITAN?

Vi skapar nya sätt att tänka och skapa, som gör oss som en PACEMAKER och ett inspirerande ställe att studera.

Professionell kunskap till realistiska priser!

Unika karriärmöjligheter: Mer än 400 praktikmöjligheter hos noterade företag, och möjligheten att ansluta sig till yrkessamfundet redan vid universitetet. Under seminarier och studiegrupper på METU har du möjlighet att få praktisk erfarenhet, förbättra dina färdigheter och njuta av lagarbete. Personalen hos välrenommerade experter: Förutom de berömda akademikerna, är också de ledande företagen rekryterad till vårt föreläsningsteam. Utländsk exponering genom omfattande internationella utbytesprogram i Österrike, Belgien, Kanada, Tjeckien, England, Frankrike, Tyskland, Italien, Litauen, Luxemburg, Nederländerna, Polen, Portugal, Rumänien, Spanien, Sverige, Schweiz, Turkiet, Förenta staterna , och ett ökande antal andra länder. Levande studentliv! Resor i Ungern och utomlands, kulturella nätter, hobbyklubbar, akademiska klubbar och andra fantastiska program. Moderna byggnader, trevlig atmosfär, up-to-the-minute-teknik med mer än 400 datorstationer, ett språklaboratorium, en ljudstudio, radio- och tv-studio, smarta kort, ett multimediabibliotek och WiFi-åtkomst på hela campusområdet . Greenbelt i hjärtat av staden: Parken i huvudbyggnaden vid campus i Nagy Lajos Király Street och de centrala campuserna i Rózsa street och Rotten cars street skapar en lugn miljö för både studier och rekreationsändamål. Skolbokhandel på plats och gratis referensbibliotek! Lätt tillgång! Alla faciliteter är inom räckhåll från de viktigaste kollektivtrafikhubbarna.

Platser

budapest

Address
Budapest Metropolitan University,
Budapest
Nagy Lajos király útja 1-9.

H-1148 budapest, Ungern

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium