Asian Institute of Technology

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

AIT grundades 1959 och är ett ledande internationellt, mellanstatligt institut för högre utbildning i Asien. AIT arbetar med både offentliga och privata sektorer i hela regionen och några av de högsta universiteten i världen. Det syftar till att utveckla högkvalificerade och engagerade yrkesverksamma, vilka kommer att spela ledande roller i den tekniska innovationen och hållbar utveckling i regionen. Internationalitet, Kvalitet, Innovation och Relevans är AITs kärnvärden.

TILLGÅNGAR OCH ERKÄNNANDE

1987 Science and Technology for Development Award presenterades för AIT av Förenta staternas Agency for International Development och National Research Council för att effektivt överföra industriell teknik och färdigheter till utvecklingsländerna genom att utbilda forskare och ingenjörer från asiatiska länder. 1989 Ramon Magsaysay Award för internationell förståelse presenterad för AIT för att forma en ny generation ingenjörer och chefer som är engagerade i Asien, i en atmosfär av akademisk excellens. 1994 Development Management Award presenterades för AIT av Asian Management Awards för att främja arbetskraftutveckling, teknisk förändring och hållbar tillväxt i regionen genom avancerad utbildning och forskning. 1996 DAAM International Vienna Awards presenterad av Donau Adria Association och Manufacturing (DAAM) International Wien, Österrike, för att uttrycka uppskattning till AIT och dess högteknologiska experter från Industrial Systems Engineering Programmet vid Högskolan för avancerad teknik för deras betydande bidrag i teknikvetenskapsområdet och internationellt vetenskapligt samarbete inom ramen för DAAM, i samband med det 7: e internationella DAAM-symposiet för att fira 1000-årsjubileet för Österrike. 2006 Friendship Order tilldelades AIT inom området för internationella relationer som har bidragit till personalutbildning för Vietnam och till utvecklingen av vänliga relationer mellan Vietnam och andra länder.

AIT VIETNAM: Första internationella utbildningsinstitutionen i Vietnam

AIT Vietnam (AIT-VN) grundades 1993 under avtalet mellan Vietnams regering (MoET) och AIT. AITVN är stolt över att vara det första internationella utbildningsinstitutet i Vietnam och det första AIT-centrumet från sitt huvudkontor i Thailand. Sedan 1993 har AIT utexaminerat mer än 3000 Masters och Ph.D. innehavare och 20 000 yrkesverksamma i Vietnam som nu har viktiga befattningar inom både offentliga och privata sektorer. AIT i Vietnam har tre huvudkontor, Hanoi, Ho Chi Minh och Can Tho, och flera programkontor (i Dong Nai, Vung Tau, Tra Vinh och Da Nang). Våra aktiviteter omfattar alla 61 städer och provinser i Vietnam. Våra utbildningsresor är organiserade i olika länder och regioner över hela världen, inklusive Thailand, Kina, Singapore, Malaysia, Singapore, Sydkorea, Filippinerna, Laos, Australien, Nya Zeeland, Europa och USA.

Vårt uppdrag

AITVNs uppdrag är att utbilda framtida ledare med högkvalitativ utbildning, forskning (inom vetenskap, utbildning, teknik och förvaltning) och en hållbar utveckling av Vietnam och regionen.

Vår vision

Vår vision är att bli en prestigefylld regional institution som erbjuder internationella kvalitativa, innovativa och arbetsrelaterade högre utbildningsmöjligheter för en hållbar tillväxt i regionen.

Varför AIT-VN?

AIT i Vietnam är engagerad i en internationell högskolekvalitet. Detta kombinerat med sin långa historia i Vietnam och därmed fördjupade insikter i det juridiska, ekonomiska och politiska landskapet, ger sociala och kulturella trender en AIT med komparativ fördel som inte är tillgänglig för någon annan internationell institution för högre utbildning i Vietnam. AIT-VN: s fakultet och utbildare är väletablerade experter på sina respektive områden, med en mängd lärande / lärande erfarenhet i en internationell miljö. AIT-VN har ett brett nätverk av partners i och utanför Vietnam, inklusive statliga organisationer, icke-statliga organisationer, ambassader och företag inom både privata och offentliga sektorer för att säkerställa relevansen och responsen i alla sina program. Dessa partners är också värdefulla resurser för praktik efter att eleverna har examen från AIT-program.

Platser

hanoi

Address
Asian Institute of Technology in Vietnam
Address: Building B3 - University of Transport and Comunication, Lang Thuong

hanoi, hanoi, Vietnam