Nguyen Tat Thanh University, NTT Institute of International Education (NIIE)

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till NTT Institute of International Education, eller kort NIIE - en ny modell för internationell utbildning här i Vietnam. På NIIE, strävar vi efter att ge studenterna en utbildning i världsklass som kommer att förse dem med färdigheter, kunskap och personliga egenskaper för en mycket framgångsrik framtida karriär. Studenter vid NIIE kommer att studera samma program att eleverna i Storbritannien, Australien och Singapore kommer att följa och de kommer att få en värdefull diplom eller kandidatexamen som kommer att redovisas i hela världen. Dessutom kommer eleverna att bli flytande i engelska, det viktigaste språket för företag och kommunikation, vilket kommer att öppna dörrarna till de bästa jobben i Vietnam och globalt. NIIE kommer att göra allt den kan för att säkerställa att eleverna lära sig, utveckla och lyckas i sina studier. Vi har ett nytt institut byggnad på 298a Nguyen Tat Thanh Street utrustade med moderna faciliteter, ett nytt bibliotek och en rad klassrum och andra resurser för att hjälpa eleverna i deras studier. En ny sovsal är byggs också, som kommer att erbjuda västerländsk stil bekvämligheter för studenter i de internationella programmen. Våra lärare är engagerade och väl kvalificerade, och kommer att använda upp-to-date och studentcentrerad undervisningsmetoder, liksom den senaste tekniken, för att inspirera eleverna att lära och framsteg i sina studier. Alla är välkomna att söka till NIIE - ett exempel på institutet som kommer att leda vägen för att föra samman de bästa delarna av internationell utbildning i Ho Chi Minh-staden.

VISION För att bli en av de främsta internationella läroanstalter i Vietnam genom att erbjuda en rad utbildningsprogram kvalitet som internationellt erkända och som ger akademiker med de kunskaper och kvalifikationer som krävs av Vietnam för dess framtida tillväxt och utveckling.

UPPGIFT Att utveckla en läroanstalt som ger högsta kvalitet internationella utbildningsprogram för vietnamesiska och utländska studenter för att möta behoven hos studenter och nationen i 21: a århundradet

Platser

Ho Chi Minh-staden

Address
Nguyen Tat Thanh University
298A Nguyen Tat Thanh st., Distict 4, Ho chi Minh City, Vietnam

Ho Chi Minh-staden, Ho Chi Minh-staden, Vietnam

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium