Vietnam National University System Ho Chi Minh City University of Science

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till University of Science, en av de sex uppskattade medlemmarna i Vietnam National University System i Ho Chi Minh-staden. Vårt universitets historia började 1941 med inrättandet av Indochina College of Science, som sedan blev fakultetsuniversitetet i Saigon 1956. Genom samarbete med bokstavsfaktionen döptes vår institution till University Hochiminh City 1977.

General City University delades upp i University of Natural Sciences och University of Social Sciences and Humanities 1996 och blev sedan de två ömsesidiga medlemmarna av Vietnam National University i Ho Chi Minh City.

Vietnam National University System Ho Chi Minh City - University of Science ärvde och syftade ständigt till att bli en utmärkt institution för utbildning och vetenskaplig forskning inom grundvetenskap och tillämpad teknik i Vietnam. Vi har mer än femton tusen grund- och doktorander som bedriver 52 grundutbildningsprogram och 32 forskarutbildningsprogram. Vi erbjuder en utmärkt forskningsmiljö för utbildning för att ge en passion för vetenskap och socialt ansvar hos varje student.

Platser

Ho Chi Minh-staden

Address
10.76313433430251, 106.68218242633345
Ho Chi Minh-staden, Ho Chi Minh-staden, Vietnam

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: