International University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om International University "Mitso" International University "Mitso" IDAG: International University "Mitso" är en modern och dynamisk utveckling högskola som erbjuder en högkvalitativ utbildning inom områdena management, ekonomi och juridik. Vårt uppdrag: För att ge våra studenter en högkvalitativ modern utbildning som kommer att bli det mest effektiva verktyget för sin framgångsrika karriär och liv byggnad. För att skapa unika möjligheter för självförverkligande för dem som arbetar med oss. VÅRT MÅL: För att bli den mest prestigefyllda universitet i framkant av modern utbildning i Vitryssland. Våra principer och värderingar:

Kunskap och professionalism Moral och respekt Laganda och idéer som delar Kreativitet och dynamik Tillgänglighet och öppenhet i informationen Tillförlitlighet och integritet Omdömes

VÅR HISTORIA: The International University "Mitso" grundades av Federation of Trade Unions i Vitryssland, en auktoritativ offentlig organisation, med över 4 miljoner medlemmar. Mar 15, 1930 I början av det första läsåret på högre skolan av fackföreningsrörelsen, en juridisk företrädare för Internationella institutet för arbetsmarknadsfrågor och sociala relationer (IILSR) - tidigare University Februari 1992 Inrättandet av Internationella institutet för arbetsmarknadsfrågor och sociala relationer (IILSR) som en institution för högre utbildning genom beslut av styrelsen för Federation of Trade Unions i Vitryssland 12 juli, 2005 De IILSR studenterna förvärvat en rätt att få en skola lån på förmånliga villkor som inskrivna i högskolan för första gången (i enlighet med dekret från presidenten för Republiken Vitryssland № 319) 2008 Den IILSR gick genom den bedömning och ackreditering förfarande och beviljades status som en högre läroanstalt med rätt att utfärda examina i statsstandard. September 1, 2010 Den IILSR beviljades ett internationellt intyg om överensstämmelse med de internationella normerna för Internationella standardiseringsorganisationen (ISO) 9001 kvalitetsstyrning: 2008 med ackrediteringen av Storbritannien Accreditation Service (UKAS) 30 Jun 2011 Genom beslut av styrelsen för rådet för Federation of Trade Unions i Vitryssland fick IILSR beviljats ​​en status som ett universitet och döptes International University "Mitso" 30 januari 2012 International University "Mitso" beviljades Certificate of State Ackreditering bekräfta status för en högre läroanstalt (fältorienterad universitet) International University "Mitso" ger högre utbildning på grundval av gymnasieutbildning, yrkesutbildning, specialiserad gymnasieutbildning och högre utbildning. på alla tre nivåer: grundnivå (högskoleexamen), avancerad nivå (magisterexamen) och forskarnivå (PhD / doktorsexamen). Det har väl etablerade forskningstraditioner och väldefinierade forsknings specialisering inom områdena ekonomi och juridik. Den akademiska STRUKTUR UNIVERSITET INKLUDERAR:

Institutet för arbetsmarknadsfrågor och sociala relationer Institutet för professionell utveckling och fortbildning av specialister

VÅRA fakulteter:

Fakulteten för internationella ekonomiska förbindelser och förvaltning Juridiska fakulteten Fakulteten för Pre-universitetet Utbildning Fakulteten för ekonomi och juridik (Vitebsk och Gomel regionala filialer)

OFFICIELLA NAMN UNIVERSITET: Fullständigt namn: Högre läroanstalt för Federation of Trade Unions i Vitryssland "International University" Mitso " SHORT NAME: International University "Mitso" Regionala avdelningar: Vitebsk grenen av International University "Mitso" Gomel grenen av International University "Mitso"

Platser

Minsk

Address
21/3 Kazintsa St.,
220099 Minsk, Minsk-regionen, Vitryssland