Unicaf University (ZM)

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Unicaf University är ett panafrikanskt oberoende, erkänt universitet som kombinerar de bästa delarna av internationell utbildning och erbjuder högkvalitativa akademiska kvalifikationer .

Universitetet har inrättat toppmoderna campus i Zambia, Malawi och Zimbabwe och är på väg att öppna ytterligare campus i flera andra afrikanska länder mycket snart. Förutom Unicaf University-campus har studenter också till sitt förfogande de moderna anläggningarna för Unicaf-lärningscentra i hela Afrika.

Unicaf University är ett licensierat universitet i Malawi , Zambia och Zimbabwe och är också godkänt för att rekrytera studenter i Kenya. Unicaf University är medlem i FN: s akademiska påverkan (UNAI) och medlem i den södra afrikanska regionala universitetsföreningen (SARUA). Unicaf University campus i Zambia och Malawi är också ackrediterade av det brittiska ackrediteringsrådet för oberoende vidare och högre utbildning som en oberoende leverantör av högre utbildning.

Unicaf University bedriver excellens i undervisning , studentprestationer och tillfredsställelse i en gynnsam akademisk miljö. Universitetet strävar efter att bli den ledande tertiära institutionen i Afrika söder om Sahara, erkänd för sitt enastående bidrag till undervisning, lärande och forskning .

Unicaf University erbjuder studenter möjlighet att förvärva kvalifikationer av hög kvalitet till låg kostnad genom uteslutande online-leverans, eller genom studiestudier, som kombinerar traditionell ansikte mot ansikte undervisning och aktivt deltagande i studentklubbor och aktiviteter med digitala lärande verktyg, som förbättrar upplevelsen av den moderna eleven.

Unicaf University syftar till att utbilda ansvarsfulla medborgare som förstår och stöder hållbar utveckling. Universitetet syftar till att ge tillbaka till de samhällen det tjänar genom den nya kunskapen som produceras av doktorandforskning, genom sina "gröna initiativ", (återvinning av papper, plast och aluminium, regelbunden plantering av träd), genom föreläsningar för utmärkta talare som är öppna för offentligt, genom gratis datalektioner för gymnasieexaminerade och arbetande vuxna, genom gratis workshops om grundläggande professionella färdigheter, genom donationer till sjukhus och skolor och genom stöd av viktiga sociala orsaker.

Unicaf University erbjuder helt online och på campus undervisade kandidatexamen, magisterexamen och doktorsexamen i ett brett spektrum av ämnen, inklusive ledning, ekonomi och företag, psykologi, undervisning, lag, redovisning och ekonomi, engelsk litteratur, datavetenskap, webbdesign och utveckling och specialiserade MBA-program för olika branscher och sektorer.

partnerskap

Unicaf är för närvarande i samarbete med University of Suffolk (UK) , Liverpool John Moores University (UK ), University of South Wales (UK), University of California, Riverside Extension i USA och Unicaf University i Afrika på flera campus. Efter avslutad framgång får studenterna av respektive utdelningsorgan sin examen som är identisk med den grad som erbjuds studenter på campus. Kandidater kan också delta i examensceremonin på hemmecampuset (med förbehåll för eventuella visumbegränsningar som kan gälla).

Platser

Lusaka

Address
Unicaf University, Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (opposite United Nations headquarters),
Longacres

Lusaka, Lusaka-provinsen, Zambia

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium